[Oppsett] Hvordan oppdatere balansen i et nyopprettet selskap
[Oppsett] Hvordan oppdatere balansen i et nyopprettet selskap

Denne artikkelen viser deg hvordan du oppdaterer balansen i Accountflow

Daniel Jara avatar
Skrevet av Daniel Jara
Oppdatert over en uke siden

Øverst i høyere hjørne finner du oppdater saldobalanseknappen i hvert enkelt bilde, Trykk her på feltet «Oppdater balanse»

Kommer da inn i dette skjermbildet:

Det står opprinnelig Nåværende periode (1-1). Dersom hele året skal inn, trykk på tallet 12 (måned 12). (Gul pil). Trykk så «Oppdater balansen» .