📖 Brukerveiledninger
[Brukerveiledning] Hvordan hente ut lønnsrapporter fra Altinn
[Brukerveiledning] Hvordan hente ut lønnsrapporter fra Altinn

Denne artikkelen er om innhenting av lønnsrapporter.

Daniel Jara avatar
Skrevet av Daniel Jara
Oppdatert over en uke siden

Innhold

1. Åpne Lønn i Accountflow

Trykk på Lønn under AVSTEMMING i hovedmenyen på venstre side.

2. Hent lønnsrapporter

Trykk på knappen Hent Lønnsrapporter

3. Velg perioder fra Altinn

Fyll inn Fødsel/Personnummer og Altinn Brukerpassord. Nedenfor vises 3 valgte perioder av 6, dette kan selvsagt endres.

Man kan også velge enkelte perioder ved å huke av boksen Velg enkeltperioder. Kolonnen STATUS viser om perioden har blitt hentet tidligere.

Når man har fylt inn feltene og valgt perioder kan knappen Hent Altinn-rapporter trykkes.

Man vil da være innlogget i Altinn gjennom Accountflow i 30 minutter.

4. Vis A07-rapport

Trykk på Vis A07 Rapport.

Da kommer et lignende skjermbilde opp.