🧩 Integrasjoner
[Integrasjoner] Tripletex

Hvordan integrere Tripletex i Accountflow

Innhold

I Tripletex:

1. Sjekk at Regnskapsbyrået eller selskapet har aktivert for integrasjoner

Sjekke dette under Mitt abonnement

2. Opprett brukernøkkel

Gå til Ansatt (Lønn -> Ansatte -> Velg ansatt), velg API-tilgang og klikk "Ny nøkkel"

Velg applikasjon. Nøkkelen må være satt opp med tilkobling til selskapet som skal avstemmes i Accountflow

- Applikasjon: Accountflow
- Navn på nøkkel: Valgfri

3. Klienttilgang

Etter at du har opprettet Regnskapskontorets brukernøkkel så må du gi Accountflow tilgang til de selskapene du ønsker å avstemme i Accountflow. Det gjør du ved å søke opp kunden i Tripletex. Når du går inn på kunden ser det sånn ut øverst på siden:

Åpne Tripletex
Søk opp kunden du ønsker å gi Accountflow tilgang til
Trykk på fanen "Klienttilgang"

Trykk på den lysegrønne knappen med 3 svarte prikker ved siden av "Opprett".
Velg "Legg til ansatt"

Velg ansatt AccountFlow_balances (dette forutsetter at det er dette du kalte byrånøkkelen),

Trykk Legg til ansatt

Når du har gjort dette går du inn i Accountflow, oppretter selskapet, legger inn byrånøkkelen, trykker Valider og da vil du få opp selskapene som du har gitt Accountflow tilgang til i Tripletex. Velg riktig selskap og trykk Lagre

Denne oppskriften forutsetter at regnskapsbyrået har tilgang til kundens Tripletexkonto via sin regnskapsbyråkonto i Tripletex.