[Brukerveiledning] Hvordan periodisere i Accountflow

Denne artikkelen er om periodisering i Accountflow.

Innhold

1. Introduksjon

Hva er periodisering?

Å periodisere vil si å bokføre kostnader og inntekter i den regnskapsmessige perioden de tilhører.

2. Oppdatere balanse og sjekke Hovedbok

1. Oppdatere balansen for hele året.

2. Sjekk at konti du periodiserer (1749, 2960, 1700 etc...) er på mal Hovedbok.

3. Gå inn på periodiseringskonti og trykk på Autoavstemming

Her har du mulighet til å utvide alle linjer, og velge de transaksjonene du ønsker å ha med. Systemet vil automatisk foreslå hvilke kostnader/inntekter som bør periodiseres.

4. Når du har sett over transaksjonene, trykk på Godkjenn forslag

5. Se over gjenværende transaksjoner, og ta stilling til de før du godkjenner. Huk av de linjene du anser som åpne og trykk på Godkjenn

6. Trykk tilslutt på Godkjenn konto øverst på siden