📖 Brukerveiledninger
[Brukerveiledning] Hvordan registrere et selskap og en gruppe som hemmelig
[Brukerveiledning] Hvordan registrere et selskap og en gruppe som hemmelig

Denne artikkelen er om hvordan et selskap og en gruppe gjøres hemmelig.

Waqas avatar
Skrevet av Waqas
Oppdatert over en uke siden

Innhold:

1. Gå til OPPSETT & ADMIN og klikk på Gruppe.

2. Lag en gruppe med selskapet som skal skjules, så velger du enten a) eller b).

1. Lag en brukergruppe med brukere som skal ha tilgang og legg til i selskaps-gruppen.

2. Legg til brukere som skal ha tilgang direkte i selskaps-gruppen.

3. Trykk på krysset i feltet Hemmelig for selskaps-gruppen du vil gjøre hemmelig.

4. Trykk på krysset i feltet Hemmelig i selskapsoversikten for selskapet du vil gjøre hemmelig.

Når begge disse feltene har en grønn hake, er selskapet og gruppen skjult for alle som ikke har tilgang (alle som ikke er med i gruppen(e) med det skjulte selskapet).

5. Du vil få en melding på skjermen om oppdateringen.