[Brukerveiledninger] Hvordan validere nytt tilkoblingsoppsett
[Brukerveiledninger] Hvordan validere nytt tilkoblingsoppsett

Denne artikkelen handler om validering av tilkoblingsoppsett.

Waqas avatar
Skrevet av Waqas
Oppdatert over en uke siden

Gå til OPPSETT & ADMIN -> Selskap

Finn selskapet som feiler i listen. Man kan også søke på selskapsnavnet.

Under TILTAK, trykk på ikonet formet som en penn.

Øverst på høyre siden finner man regnskapssystemet. Trykk Endre tilkoblingsoppsett. (Legg merke til at det er en knapp for lagring helt nederst.)

Valider med det som kreves av valgte regnskapssystem. Det kan være en Brukernøkkel (Token) eller Brukernavn og Passord.

• Regnskapssystem med Brukernøkkel viser dette:

• Regnskapssystem med Brukernavn og Passord viser dette:

Valider Brukernøkkel eller Brukernavn og Passord, og husk å trykke på Lagre.

• Der regnskapssystemet har Brukernøkkel:

• Der regnskapssystemet har Brukernavn og Passord:

Til slutt må også Lagre-knappen nederst til høyre i vinduet trykkes.