[Brukerveiledning] Feilsøke manglende banktransaksjoner

Denne artikkelen beskriver feilsøking man skal utføre i Aiia dersom det ikke vises noen banktransaksjoner i en bankkonto i Accountflow.

Waqas avatar
Skrevet av Waqas
Oppdatert over en uke siden

Det må først bekreftes at det finnes transaksjoner i banken.
Dette gjøres ved å gå til https://app.aiia.eu og logge seg inn.
Etter innloggingen velger du fanen "Banks" og klikker på tilkoblet bank.

Der kan man under "Transactions" se om linjene er til stede, og om de er gjeldende.
Det er mulig å oppdatere disse via knappen "Options".

Mangler det transaksjoner, eller dersom oppdateringen feiler så må Aiia kontaktes.

Er alt på plass kan transaksjonene hentes inn i Accountflow ved å trykke på den grønne knappen som finnes i bankkontoen.

Hvis linjene fortsatt ikke dukker opp gir du oss beskjed slik at vi kan feilsøke videre.