🧩 Integrasjoner
[Integrasjoner] Hvordan sette opp bank i Accountflow

Denne artikkelen viser deg hvordan du kan sette opp Bankintegrasjonen for å hente transaksjoner til Accountflow.

Daniel Mortensen avatar
Skrevet av Daniel Mortensen
Oppdatert over en uke siden

For å sette opp integrasjonen vil du trenge:

• BankID

• Lesetilgang til bankkontoen du vil integrere

• Bruker i Accountflow

1. I Accountflow, klikk på Oppsett & Admin > Avstemming.

2. Klikk deretter på Bankinnstillinger øverst på siden, etterfulgt av + Legg til bankkonto.

Du vil nå få opp følgende vindu:

3. Hvis du allerede har koblet kontoen via Aiia til Accountflow, kan du fylle ut feltene og trykke lagre. Om ikke kan du klikke på Koble eller Koble til på nytt oppe i høyre hjørne.

Du vil nå bli videresendt for å logge inn eller opprette en konto hos Aiia. Fullfør registrering/innlogging og gå til neste steg.

4. Når du er logget inn i Aiia vil du få en liste over kontoer du tidligere har brukt. Om kontoen(e) du skal legge til ligger her kan du markere den og klikke Continue, og hoppe til steg 9.

Dersom den ikke er på listen, kan du klikke på Connect more accounts nederst på siden.

5. På denne siden klikker du på flagget til høyre, og endrer til det relevante landet banken tilhører - som oftest Norge.

Du kan deretter søke opp, og klikke på banken som er aktuell for kontoen(e) du ønsker å integrere.

6. Logg inn med BankID.

7. Du vil nå få opp en liste med alle kontoer du har tilgang på i denne banken. Velg kontoen(e) du vil ha integrert, og trykk på Continue.

Dersom kontoen(e) dine IKKE dukker opp her, betyr det at Aiia ikke finner kontoen. Dobbeltsjekk at du har lesetilgang, eller kontakt Aiia's support på: [email protected].

8. Marker kontoen igjen og klikk Continue, og deretter Continue igjen.

Du blir nå sendt tilbake til Accountflow.

9. Når du åpner + Legg til bankkonto nå, bør kontoen(e) du nettopp koblet ligge i drop-down menyen under Bankkonto. Velg denne, og klikk på Lagre. Du kan også sette et eget navn på kontoen om du ønsker det.

10. Kontoen vil nå dukke opp i listen i vinduet for Bankinstillinger. Klikk på blyanten til høyre for kontoen under Malkonto, og velg hvilken konto i Accountflow den skal kobles til.

11. Nå er kontoen ferdig satt opp, og du kan gå til Avstemming > Konto og klikke deg inn på kontoen du satte den til. Her har du en knapp oppe til høyre som heter Hent transaksjoner. Transaksjonene vil da dukke opp til høyre under Banktransaksjoner.

God avstemming!