Hvordan bruke SAF-T import med Accountflow

Denne artikkelen beskriver hvordan du setter opp, og bruker SAF-T som importkilde for regnskapstallene dine.

Daniel Mortensen avatar
Skrevet av Daniel Mortensen
Oppdatert over en uke siden

For å sette opp en ny klient i Accountflow, send en henvendelse til oss på [email protected], og inkluder følgende informasjon om selskapet du vil opprette:

• Selskapsnavn

• Organisasjonsnummer

• Selskapsgruppe du ønsker at klienten skal ligge i

• Ansvarlig bruker

Dersom du har mange selskap som skal opprettes; bruk filen på bunnen av denne siden til å fylle inn informasjon på disse, og send denne istedet. Vi sender deg beskjed når disse er blitt satt opp.

Når du får beskjed om at denne er opprettet, kan du gå til https://saft.accountflow.com/

for å laste opp SAF-T filen til selskapet. Saldoen vil automatisk legge seg på riktig selskap ved hjelp av informasjonen i filen.