Gå til hovedinnhold
Alle samlinger🗂️ Anlegg
5. Anleggsregisteret

Denne artikkelen beskriver hvordan man oppretter anlegg i Registeret.

Waqas avatar
Skrevet av Waqas
Oppdatert over en uke siden

Ved å trykke Legg til Anlegg får man opp vinduet man trenger.

Man må så velge hvilken kategori anlegget tilhører.
Kategoriene som har blitt opprettet kan man velge fra nedtrekksvinduet i feltet.
Man ser både navnet kategorien har fått samt tilknyttede kontoer.

Flere av feltene blir autofylt når kategorien blir valgt, resterende må ordnes manuelt.

Her er et komplett eksempel som er klar for lagring:

Legg merke til Dato for avskrivningens start.
Dette anlegget blir ikke synlig i visninger før august 2021 og fremover.

Man må være inne på relevante år og perioder for at anleggene skal dukke opp under Avstemmingsoversikt og Register.