Gå til hovedinnhold
Alle samlinger🗂️ Anlegg
7. Anleggsfaner - Navigering og Filtre

Denne artikkelen handler om komplett visning og sortert visning av anleggene.

Waqas avatar
Skrevet av Waqas
Oppdatert over en uke siden

Avstemmingsoversikt viser totaler, men ved å trykke på beløp som er understreket kommer man til listen med enkeltelementene i kategorien.

Eksempel:

Trykker man på et av beløpene fra raden Saldogruppe b byttes fanen, og man får opp tilhørende anlegg.
Et filter med kategorinavnet er aktivert.

Fjernes filteret (ved at man trykker på x i boblen) ser man alle anlegg fra alle kategorier (i dette eksempelet fra to kategorier).

Det er også mulig å manuelt velge fra Filtre i Register.

Merk at man må være inne på relevante år og relevante avskrivningsperioder for at anleggene skal bli synlige.